Kjøpsvilkår

Kjære kunde

Velkommen som kunde i vår nettbutikk. 

Vi tilbyr fri frakt* for handel over 1000,- i Norge

 (*gjelder kun privatkunder).

Vi håper du får en god handleopplevelse.

Priser /Frakt
Alle priser inkluderer 25 % moms. Prisene er angitt i NOK.
For bestillinger under kroner 1000,- beregnes frakt og ekspedisjons gebyr pålydende 130,- .

14 dagers returrett
Vi sender varen fra vårt lager i Sandefjord så raskt vi kan. 
Forsendelsen sendes som servicepakke til deg med Bring Posten.
Normal leveringstid er 3-5 virkedager.

Betaling og din sikkerhet 
Hos oss kan du betale med Visa og MasterCard, eller du kan bruke Klarna Faktura eller Klarna delbetaling.
Vi bruker Klarna som leverandør av kortbetaling. Klarna har et system som sørger for at vi ivaretar alle sikkerhetskrav til de internasjonale betalingsnettverkene (som blant annet SSL- kryptering og sikker oppbevaring av kortnummer).

 

Klarna Faktura:
Kjøp nå - betal etter levering

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

 • Få alltid varen hjem før du betaler
 • Alltid 14 dagers betalingsfrist
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
 • Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no
 • Mulighet for delbetalinger

Et fakturagebyr på 0 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 65,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,25 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

* Gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. flyreiser, eventement og spesialanpassede varer.

 

Klarna Konto:

Konto - delbetal i ditt eget tempo!

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

 • Få alltid hjem varen før du betaler
 • Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
 • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
 • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
 • Kjøp nå - betal i slutten av neste måned
 • Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
 • Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr med 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk.

Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt fødselsnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Dersom du ikke velger å gå inn på kontoavtalen du får sendt til din folkeregistrerte adresse, så gjelder likevel avsnittet om fakturavilkår i de allmenne kontovilkårene, se linken under.

Allmenne vilkår finner du her.

Ordrebekreftelse
Du vil motta en ordrebekreftelse fra oss på mail når du har gjennomført bestillingen. Det anbefales at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med din bestilling med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar med bestillingen og ordrebekreftelsen, må du ta kontakt med oss på post@cartec.no

Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Når du mottar varen anbefales det at du undersøker om varen er i samsvar med bestillingen, om den er blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må du melde fra til Hjerter på post@cartec.no. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, så skal du også melde dette direkte til den du kvitter fra - Bring Posten. 

Den som er registrert som kunde (18 år aldersgrense) hos selger, er ansvarlig for betaling av de ytelser selger eller selgers samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Ansvaret omfatter også andres bruk av kundens tilgang, herunder uvedkommendes bruk, så fremt det ikke kan påvises at uvedkommende bruk er muliggjort gjennom uaktsomhet fra selgers side.

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varene, kan du sende en epost til post@cartec.no med Navn, epost, og hvilke artikler du ønsker å avbestille.

Reklamasjon 
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Cartec Norge AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Cartec Norge AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Ekstraordinære forhold
Selger er kun ansvarlig for tap for varen, dersom det er påvist feil eller mangler. Dette gjelder likevel ikke hvis selger godtgjør at mangelen skyldes forhold utenfor selgers kontroll, og som selger ikke med rimelighet kunne ventes å unngå eller overvinne følgene av. Selger er ikke ansvarlig for indirekte tap som følge av mangler med mindre tapet er voldt ved grov uaktsomhet eller forsett fra selgers side. 

Endring i vilkårene
Selger forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Angrerett
Du har 14 dagers full returrett på ubrukte varer i følge angre-retttsloven. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angre-rettsskjema (som lå vedlagt i forsendelsen). Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet. Etter 14 dager, inntrer vanlige reklamasjonsregler. Varene du kjøper i nettbutikken må byttes eller reklamasjons behandles på samme sted, altså nettbutikken. Hvis varen er skadet i posten, ber vi deg melde fra om dette straks til post@cartec.no
Lov av 21. desember 2000 nr. 105 om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (argrerettsloven). 

Personopplysninger
Cartec Norge AS behandler persondata ifølge lov om personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Tips og tilbakemeldinger tar vi gjerne imot på post@cartec.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev